close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    جراحی اسلیو معده اهواز

    بازدید : 164
    دوشنبه 13 تير 1401 زمان : 1:21

    اگزما (Eczema): این مشکل نوعی التهاب پوستی (درماتیت) است که باعث تورم و خارش در پوست میشود. بیشتر اوقات اگزما به دلیل وجود سیستم ایمنی بیش فعال در افراد به وجود میآید. پسوریازیس (Psoriasis): یک بیماری خود ایمنی است که میتواند باعث ایجاد انواع راشهای پوستی شود. ایجاد پلاکهای نقرهای و پوسته پوسته شدن از رایجترین علائم این بیماری است. شوره سر (Dandruff): یک بیماری پوستی مربوط به پوست سر است که در اثر درماتیت سبورئیک، پسوریازیس یا اگزما ایجاد شود. آکنه (Acne): شایعترین حالت مشکلات پوستی آکنه است، بیش از 85٪ از افراد، در دورههایی از زندگی خود دچار این عارضه میشوند. دلیل ایجاد آکنههای پوستی به درستی مشخص نیست اما برخی از این آکنهها ممکن است در اثر استرسهای محیطی و تغییرات هورمونی در پوست ایجاد شوند. سلولیتیس (Cellulitis): التهاب درم و بافتهای زیر جلدی، به دلیل عفونتهای باکتریایی سلولیتیسها را ایجاد میکنند. راشهای پوستی قرمز، گرم و اغلب دردناک از علائم این بیماری است. ملانوما (Melanoma): خطرناکترین نوع سرطان پوست ملانوما است. این نوع سرطان در اثر آسیبهای ناشی از قرارگیری بیش از حد در معرض نور آفتاب و برخی عوامل دیگر ایجاد میشود. ملانوما با بیوپسیهای پوستی قابل تشخیص است.

    در یک مطالعه، سطح نشانگر التهاب IL-6 در افرادی که ۲ گرم DHA مصرف کردهاند، در مقایسه با گروه کنترل ۳۲٪ کمتر بود. در یک مطالعه دیگر، DHA مکملهای قابل توجهی از نشانگرهای التهابی TNF alpha و IL-6 را پس از ورزش شدید کاهش میدهد. با این حال، برخی از مطالعات در افراد سالم و افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی هیچ فایدهای از مکمل روغن ماهی نشان ندادهاند. دوز توصیه شده: ۱ تا ۵/۱ گرم امگا ۳ از EPA و DHA در روز. به دنبال مکملهای روغن ماهی با محتوای جیوه غیر قابل کشف باشید. عوارض جانبی احتمالی: روغن ماهی ممکن است خون را در دوزهای بالاتر رقیق کند و این باعث افزایش خونریزی می شود. به افرادی که رقیق کننده خون یا آسپرین مصرف میکنند توصیه نمیشود، مگر اینکه توسط پزشک تجویزشده باشد. ریشه زنجبیل معمولاً به صورت پودر درون غذا ریخته شده و غذاها را شیرین و خوشبو میکند. همچنین معمولاً برای درمان سوء هاضمه و حالت تهوع از جمله بیماری صبحگاهی استفاده می شود.

    سیدی چربیهای ترانس در کارخانه و با فرآیند هیدروژناسیون تشکیل میشود و در بسیاری از موادغذایی نظیر بیسکویت، کلوچه، چیپس، غذاهای سرخ شده وجود دارد. الهام باباعلی افزود: چربیهای ترانس در بسیاری از مواد غذایی مانند مارگارین، بیسکوئیت، کلوچه، چیپس، غذاهای سرخ شده مثل پیراشکی و سیب زمینی سرخ شده و سایر غذاهای فرآوری شده وجود دارند. او ادامه داد: چربیهای ترانس به طور طبیعی و با مقادیر کم در برخی مواد غذایی مانند گوشت قرمز و لبنیات یافت میشوند. اما چربیهای ترانس اغلب با مصرف روغنهای جامد و مواد غذایی تهیه شده با این نوع روغن دریافت میشوند. این کارشناس ایمنی موادغذایی گفت: پیوندهای کربنی در زنجیره چربیهای اشباع ثابت است و به دلیل استعداد بالایی که در فرایند اکسیداسیون دارند در جدار عروق و غشای سلولها رسوب کرده و باعث افزایش کلسترول نامطلوب خون (LDL) میشوند. باباعلی خاطرنشان کرد: تحمل روغنهای اشباع و غیراشباع در برابر حرارت متفاوت است و اگر روغنها زیاد حرارت ببینند ترکیبات سمی و سرطان زا تولید میکنند. وی گفت: لازم است هرگز روغن را تا نقطه دود شدن حرارت ندهیم. حرارت زیاد ساختارهای شیمیایی روغن را به هم میزند. خانوادهها باید سعی کنند تنها روغنهای مخصوص سرخ کردنی را برای سرخ کردن استفاده کنند، چرا که در این روغنها ساختار روغن به گونهای طراحی شده که در مقابل حرارت مقاومت بیشتری دارد. این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه شیراز گفت: روغنهای سرخ کردنی نباید بیشتر از یک مرتبه استفاده شوند. علاوه بر آن پیش از سرخ کردن، بایستی رطوبت مواد غذایی و نیز ظرف پخت غذا گرفته شود، زیرا رطوبت روغن را میسوزاند.

    این مواد که حاوی فیبر بالایی هستند به هضم غذا و تقویت انرژی شما کمک میکنند. عدم دریافت کربوهیدرات باعث میشود ارگانهای بدن به خوبی کار نکنند که نهایتا منجر به افسردگی، تحریک پذیری، اختلال در خواب و ویار در فرد میشود. اغلب معتادان ویار کربوهیدرات را با میل به مصرف مواد مخدر اشتباه میگیرند و برای غلبه بر این حس ممکن است مواد مصرف کنند. غذاهایی مانند فلفل دلمهای، توت فرنگی، آناناس و پرتقال همگی سرشار از ویتامین C و بسیاری از ویتامینهای ضروری برای بدن هستند که کمبود آنها در اثر اعتیاد در بدن بوجود آمده است. کیوی، خربزه، طالبی هم جزء میوه های مفید برای ترک اعتیاد هستند که مصرف آنها را حتما باید در رژیم غذایی خود قرار دهید. چربی در صورتی که به اندازه مصرف شود برای بدن مفید است و به عملکرد بهتر سلولهای بدن کمک میکند و وضعیت روانی را بهبود میبخشد. چربی را میتوان از مواد غذایی مختلف مانند انواع دانهها، آجیل، ماهی و مکملهای اسیدهای چرب امگا به بدن رساند.


    هنگام خرید آن سراغ ریشه های ارگانیک بروید

    یک فنجان در یک لیوان آب سرد یا به صورت شربت مصرف شود

    نوشیدن آب درنتیجه اشکالی ایجاد نمی کند

    مصرف مکمل ویتامین C

    لیمو + تونیک زردچوبه

    1 قاشق روغن زیتون

    بیماری های مزمن شدید
    برخی از مواد غذایی و فعالیتها هستند که به عنوان قاتل فشار خون بالا شناخته میشوند. در این نوشتار تلاش میکنیم که روشهایی را برای پایین آوردن فشارخون و کنترل آن ارائه کنیم. نمک : یکی از مواد غذایی که عامل اصلی بالا رفتن فشارخون در بدن است نمک موجود در غذا است. مصرف نمک باعث میشود که سدیم موجود در آن مایعات بدن را احاطه کند. کم شدن مایعات در بدن باعث میشود که قلب فعالیت بیشتری داشته باشد و با شدت بیشتری خون را به درون شریانها پمپاژ کند. همین امر موجب افزایش فشارخون در بدن میشود. بنابراین اگر دنبال قاتل فشار خون بالا میگردید نیازی نیست که در بین داروهای خاص و گران قیمت دنبال آن بگردید. با حذف نمک از وعدههای غذایی روزانه، به راحتی میتوانید قاتل فشار خون بالای خود باشید. هر فرد به صورت روزانه باید کمتر از ۱۵۰۰ میلیگرم سدیم دریافت کند و مصرف بیش از آن به خصوص برای افرادی که مبتلا به بیماری پرفشاری خون هستند به هیچ وجه توصیه نمیشود. معمولاً غذاهایی که فرآوری شدهاند، مانند کنسروها و غذاهای آماده، فست فود و غذاهای رستورانی دارای سدیم بسیار بالایی هستند. به همین دلیل است که پزشکان توصیه میکنند افراد مبتلا به فشارخون بالا از غذاها و سبزیجات و میوههای تازه استفاده کنند و کمتر از غذاهای آماده استفاده نمایند. اگرچه آجیل و مغزیجات برای سلامت بدن بسیار مفید است؛ اما آجیلهای بوداده حاوی مقدار زیادی نمک هستند و همین خود میتواند موجب بالا رفتن فشارخون شود. انواع مختلفی از شور، ترشی، کنسروها، سوسیس و کالباس، دوغهای پرنمک، کنسرو ماهی، کنسرو مواد غذایی آماده و حبوبات مقدار زیادی سدیم دارند. کشک و پنیر نیز جز لبنیاتی هستند که اگر دارای نمک زیادی باشند خوردن آنها به هیچ وجه برای افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند توصیه نمیشود. با حذف به این مواد خوراکی و یا کم کردن میزان مصرف آنها میتوان به راحتی فشارخون را کنترل کرد.

    ی ز آورده های زنبور عسل می باشد که دارای خواص درمانی فوق العاده ای می باشد. ما در این مقاله از عطاری آنلاین عطارمارت به بررسی ژل رویال چیست پرداخته ایم و مهم ترین خواص ژل رویال را بیان داشته ایم. در ادامه همراه ما باشید. ژل رویال چیست؟ ژل رویال ترشحی شیری رنگ از غده ی هیپوفارین زنبور عسل است. زنبور عسل علاوه بر تولید عسل اقدام به تولید ژل رویال، گرده ی زنبور و بره موم می نماید. زنبور ها، عسل و گرده ی زنبور عسل را با آنزیم های بزاق دهان خود مخلوط کرده و ژل رویال تولید می کنند. ژل رویال غذای اصلی ملکه ی مادر می باشد که دارای ارزش غذایی بالایی است. این ماده ی خوراکی به قدری انرژی بخش است که ملکه ی مادر را قادر می سازد در شبانه روز بالای دو هزار تخم بگذارد. ژل رویال علاوه بر غذای اصلی ملکه، غذای لارو ها نیز می باشد. این ماده ی سرشار از پروتئین، که حالت ژلاتینی دارد بوی تند و تیز و طعم ترش مانندی دارد. ژل رویال متشکل از حدود 60 تا 70 درصد آب، 12 تا 15 درصد پروتئین، 10 تا 16 درصد قند و 2 تا 3 درصد ویتامین و اسید آمینه است.

    توجه داشته باشید که نباید نوشیدنی خود را دوباره گرم کنید. علاوه بر این نباید از آب جوش برای تهیه این شربت استفاده کرد. ثابت شده است که حرارت دادن به عسل طبیعی می تواند باعث ایجاد ماده ای سمی در آن گردد. ضمنا حرارت دادن به عسل طبیعی، آنزیم ها و سایر مواد مغذی آن را کاهش می دهد. در ادامه چند مورد از خواص عسل و لیمو ترش (فواید عسل و آبلیمو) را برای شما شرح می دهیم. صبح ها همه به یک نوشیدنی مقوی نیاز دارند تا انرژی لازم برای انجام های کارهایشان را داشته باشند. بعضی ها قهوه می نوشند، برخی چایی و بعضی افراد نیز آب پرتقال . پس از چند ساعت خواب، بدن و مخصوصا مغز به مواد مغذی و پر انرژی نیاز دارد تا بتواند بخوبی به فعالیت های خود ادامه دهد. این نوشیدنی، یک انرژی سریع و فوری را برای مدت طولانی فراهم می کند ، عسل کوهستان یک خوراکی انرژی زا است که عمدتا از قندهای ساده مانند فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است. در طول هضم، کربوهیدراتهای اصلی، فروکتوز و گلوکز به سرعت به خون منتقل می شوند و می توانند تا برای نیازهای انرژی در طول روز استفاده شوند.

    در آزمایش خون، اوره ( BUN ) و کراتینین( Cr ) دو آزمایش برای عملکرد کلیه هستند، اگر شما به کم کاری یا اختلالات شدید کلیوی دچار باشید، میزان اوره و کراتین شما از مقدار طبیعی بالاتراست. افرادی که مبتلا به کم کاری کلیه، درد های کلیوی، عفونت های کلیوی یا ناچار به دیالیز هستند باید این آزمایشات را به طور مرتب انجام دهند. مقدار طبیعی اوره در خانمها بین ۷.۹ تا ۲۰ mg/dl و مقدار طبیعی کراتینین بین ۰.۶ تا ۱.۲ mg/dl و در آقایان ۰.۸ تا ۱.۳ mg/dl است. چه افرادی باید آزمایش اسید اوریک بدهند؟ اگر پزشک به وجود سنگ کلیه و بیماری نقرس در شما مشکوک شود، انجام آزمایش اسید اوریک را تجویز می کند. مقدار طبیعی اسید اوریک در آقایان ۳.۶ تا ۸.۲ میلی گرم در دسی لیتر و در خانم ها ۲.۶ تا ۶.۱ میلی گرم در دسی لیتر است. پزشک برای اندازه گیری ویتامین ها، آزمایش خون تجویز می کند.

    درمان چربی خون بالا چیست؟ (12)
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : -1

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 15
  • بازدید کننده امروز : 7
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 16
  • بازدید ماه : 119
  • بازدید سال : 1362
  • بازدید کلی : 2159
  • کدهای اختصاصی